Historia

Yrityspalvelu Pentti Mäkinen Oy on vuonna 1986 perustettu tilitoimisto, joka on yli 30 toimintavuotensa aikana keskittynyt palvelemaan asiakkaitaan. "Palveluksessanne" onkin ollut Pentti Mäkisen motto koko hänen yrittäjäuransa ajan.

Alkuvuosien peruskirjanpidoista Yrityspalvelu on vuosien varrella laajentanut palveluitaan kattamaan laajasti kaikki yritysten tarvitsemat talouden hallintaan liittyvät palvelut.

Yrityspalvelu on jatkuvasti mukana digitalisaation kehityksessä ja tarjoamme asiakkaillemme modernit taloushallinnon työkalut yrityksen talouden seurantaan.

Ulkoistamalla taloushallintonsa Yrityspalvelun asiakkaille jää paremmin aikaa keskittyä omaan ydinosaamisensa.

Yrityspalvelu työllistää 10 taloushallinnon ammattilaista. Toimistomme sijaitsee Pohjois-Haagassa Nuijamiestentiellä.

Näiltä Yrityspalvelun sivuilta löydät kattavan tietopaketin palveluistamme sekä hyödyllistä tietoa yrityksen eri toimintavaiheisiin.


Yrityspalvelun arvot

Kunnioitus

Yrityspalvelun ihmiset kohtelevat muita kunnioittavasti, käyttäytyvät kohteliaasti ja antavat arvostavaa huomiota muille.

Ystävällisyys

Yrityspalvelun ihmiset ovat ystävällisiä, inhimillisiä ja huomaavaisia sekä välittäviä itseään ja muita kohtaan.

Rehellisyys

Yrityspalvelun ihmiset ovat rehellisiä ja luotettavia niin itseään kuin muitakin kohtaan.


Vahvuudet

Työntekijöillä on vuosien kokemus kirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja veroasioista. Useilla myös vuosien kokemus taloushallinnon vaativista erityistehtävistä.

Tarjoamme palvelua suomen lisäksi myös englanniksi, venäjäksi ja viroksi. Jokaiselle asiakkaalle nimetään oma yhteyshenkilö sekä varahenkilö.

Yhteistyökumppaneina meillä on laaja asiantuntija- ja lakimiesverkosto.