Taloushallinto

Yrityspalvelu keskittyi 1980-luvulla kirjanpito- ja tilinpäätöspalveluun pääkaupunkiseudulla, mutta viime vuosikymmenten kasvu ja kehitys on tuonut myös uutta monipuolisempaa palvelutarjontaa entistä kirjavammalle asiakaskunnalle. Palvelua tarjotaan myös isoille kansainvälisille erityispalvelua vaativille asiakkaille.

Toimistollamme on vuosien kokemus myös konkurssipesien kirjanpidoista ja mittavienkin jako-osuuslaskelmien laatimisesta.

Peruspalveluiden kuten kirjanpidon, laskutuksen ja maksuliikenteen hoidossa pitkälle automatisoidut sähköiset prosessit minimoivat rutiineihin käytetyn ajan.

Suoritamme kirjanpidot taloudellisesti ja tehokkaasti asiakkaan ehdoilla. Palvelumme perustuu asiakaskohtaisiin palvelusopimuksiin, joiden tarkoituksena on määritellä työtehtävien työnjako asiakasyrityksen ja toimistomme välillä. Räätälöimme palvelut aina erikseen asiakkaan kanssa.

Toimeksiannoista sovitaan aina kirjallisesti ja sopimusehtoina käytetään Taloushallintoliiton yleisiä sopimusehtoja TAL2018.

Taloushallinnon palvelumme

  • Kirjanpidot perinteisesti paperitositteista tai täysin sähköisesti

  • Arvonlisäverojen laskenta, ilmoittaminen verottajalle ja niiden tilittäminen kuuluvat myös palveluihin. Alv-yhteenvetoilmoitukset.

Ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään yhdessä teille sopiva kokonaisuus

Pentti Mäkinen

yritystoiminnan asiantuntijapuh: 010 322 1521sähköposti: pm@kirjanpidot.fi